تکنولوژی

۶ اپلیکیشن موبایل که دشمن باتری گوشی شما هستند!

۶ اپلیکیشن موبایل که دشمن باتری گوشی شما هستند!

بیان یک حقیقت : عمرباتری های موبایل کم است!

نارضایتی از باتری گوشی موبایل به یکی از اپیدمی های نسل حاضر تبدیل شده است. هرچند که با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی،‌ فناوری هایی نظیر شارژ سریع، Dash Charge، شارژ بیسیم یا Wirelss Charging و بهبود های نرم افزاری توانسته اند تا حدی عمر کوتاه باتری های موبایل را اقزایش داده یا فرآیند شارژ مجدد را سریع تر و راحت تر کرده باشند. اما همچنان مشکل اصلی باقی است … باتری های موبایل عمر کافی ندارند!

علت اصلی این مساله مشخصا نبود تکنولوژی در تولید باتری هایی کوچک با عمر زیاد است، حل این مورد از دست کاربران خارج است و تنها نیاز به گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی دارد اما میتوان به علت دومی هم اشاره کرد که کاربران می‌توانند در آن تاثیرگذار باشند، یعنی مدیریت استفاده از تعدادی اپلیکیشن موبایل که فرآیند تخلیه شارژ باتری را تسریع می‌کنند.

در این نوشتار از مجله اینترنتی دکترمگ، به شما ۶ اپلیکیشن موبایل که دشمن باتری گوشی شما محسوب می‌شوند را معرفی می‌کنیم. اگر مجبور به استفاده از این نرم افزارها هستید، برای داشتن عمرباتری بیشتر استفاده خود را مدیریت کنید!

 

1- Snapchat

.

اسنپ چت

.

اسنپ چت یکی از بیرحم ترین اپلیکیشن ها برای باتری گوشی شما محسوب می‌شود. سرویس اطلاع رسانی (Notification Service) همواره اسمارت فون شما را مشغول نگه داشته و انرژی آن را تخلیه می‌کند. همچنین اسنپ چت از سرویس اطلاعات مکانی استفاده می‌کند تا مکان افراد را به صورت برخط نشان دهد که خود یک مصرف کننده انرژی است. البته شما می‌توانید این مورد را در قسمت تنظیمات دستگاه خود غیرفعال کنید.

اما امکانات نرم افزاری در بخش تصویربرداری و ساختن کلیپ های ویدئویی اصلی ترین دلیل تخلیه باتری توسط این اپلیکیشن محسوب می‌شوند.

2- Youtube

.

یوتیوب

.

یوتیوب از بهترین دوستان ما در دنیای امروزی است. مخصوصا اگر هدف شما از استفاده از یوتیوب، موارد آموزشی باشد. از آموزش نواختن ویولن تا سطوح پیشرفته برنامه نویسی، از آموزش ساختن مجسمه چوبی تا نحوه تخلیه سم مار، همه در یوتیوب وجود دارند. اگر به ورزش علاقه مند هستید، اگر پیگیر اخبار سیاسی هستید، اگر مثل من عاشق سینما و دنیای فیلم و سریال هستید، یوتیوب بهترین دوست شماست. (البته برای استفاده از سرویس نمایش فیلم و سریال در یوتیوب باید هزینه پرداخت کنید.)

مزایای استفاده از یوتیوب خود به تنهایی یک یا چندین مقاله را به خود اختصاص می‌دهد، اما نکته ای که از دید ما پنهان می‌ماند، عوارض استفاده زیاد از این اپلیکیشن دوست داشتنی گوگل است، یعنی تمام شدن باتری موبایل خیلی سریع تر از چیزی انتظار دارید.

یوتیوب به تنهایی نرم افزاری پرمصرف محسوب نمی‌شود، اما زمانی که شما ساعت ها از این اپ استفاده کنید، به یکی از دلایل اصلی برای تخلیه باتری شما تبدیل می‌شود. شما میتوانید با استفاده از نرم افزار “Remind me to take break” استفاده خود از یوتیوب را کنترل و مدیریت کنید.

3- Twitch

.

تویچ

.

تویچ یکی از پلتفرم های استریم آنلاین است که در چند سال گذشته حسابی توانسته خود را در دل کاربران جای دهد. افزایش روزافزون استریمر ها و افزایش تنوع بخش های پخش محتوا و کاربران این پلتفرم، باعث شده تا کاربران هر روز بیشتر و بیشتر به سمت این سرویس روانه شوند.

استریم آنلاین به پخش زنده محتوای تصویری گفته می‌شود که در سایت تویچ شما می‌توانید به عنوان استریمر (کسی که محتوا پخش می‌کند) یا به عنوان کاربر به پخش یا تماشای محتوای تصویری در یک موضوع خاص بپردازید.

یکی از پربازدیدترین بخش های وبسایت Twitch،‌ بخش گیمینگ آنلاین و مسابقات گیمینگ آن است که به صورت زنده برای کاربران پخش می‌شود.

اگر شما هم مثل من هر روز استریم می‌بینید و تماشای تویچ از بخش های جدانشدنی زندگی روزمره شماست، قطعا باید به فکر یک پاوربانک با ظرفیت بالا باشید. چرا که تماشای استریم در گوشی موبایل روند تخلیه شارژ را سرعت می‌بخشد.

4- instagram

اینستاگرام کمتر از هر اپلیکیشن دیگری نیاز به معرفی دارد!

.

اینستاگرام

.

با حدود ۵۰ ملیون نفر کاربر ایرانی،‌ اینستاگرام بزرگترین پلتفرم انتشار محتوای بصری در کشور است. کمتر کسی است که روزانه به اینستاگرام سر نزد و پست های و استوری های دوستان و نزدیکانش را نبیند. بسیاری از افراد هم که به علت علاقه بسیار زیاد یا داشتن بیزینس در این پلتفرم، تقریبا تمام وقت آزاد خود را در این اپلیکیشن میگذرانند. روشن بودن دیتای موبایل یا وای‌فای، پخش ویدئو و صدا و استفاده مداوم کاربر از موبایل در حین استفاده از اینستاگرام، باعث تخلیه بسیار سریع باتری موبایل خواهد شد.

مدیریت استفاده از اینستاگرام، هم به اثربخشی بیشتر فعالیت های شما در این پلتفرم کمک می‌کند، هم به عمر باتری موبایلتان. البته بد نیست کمی هم به مفصل ها و گردن و چشمان خود رحم کنید!

5- Telegram

.

تلگرام

.

بدون تعارف محبوب ترین و پر استفاده ترین پیام رسان کشور، حتی با وجود تحریم ها و فیلترینگ این اپلیکیشن، همچنان در صدر جدول پراستفاده ترین اپلیکیشن های پیام رسان و انتشار محتوای بصری محسوب می‌شود. مثل بقیه نرم افزارهای پرمخاطب، استفاده مداوم از تلگرام به معنای مدت زمان بیشتر روشن بودن صفحه نمایش و درگیر بودن ظرفیت های سیستم بوده و این یعنی تمام شدن باتری موبایل شما خیلی زودتر از حالت عادی!

 

6- Tik Tok

.

تیک تاک

.

تیک تاک هم یکی از سرویس های اشتراک ویدئو است که اکثرا حالت موزیکال و جذابی دارند که مختص همین سرویس می‌باشد. به علت جذابیت نوع کاربری این اپلیکیشن کاربران زیادی در سطح بین الملی دارد که به تازگی در ایران هم توانسته مخاطب قابل توجهی پیدا کند. اگر از تیک تاک استفاده کرده باشید، حتما متوجه شده‌اید که گذرزمان در هنگام استفاده از این اپلیکیشن به سختی حس می‌شود به گونه‌ای که بعد از کمی گشت و گذار و دیدن کلیپ، با دیدن آلارم کافی نبودن باتری موبایل، متوجه می‌شوید که چندین ساعت را صرف تماشای ویدئوهای مختلف کرده‌اید و بیشتر از چند درصد از عمرباتری گوشی موبایل شما باقی نمانده است!

 

نتیجه گیری مهم!

 

بله همانطور که ملاحظه کردید، برخلاف تصور اولیه تان، ۶ اپلیکیشنی که قصد معرفی آن را داشتیم، به هیچ عنوان نرم افزارهای عجیب و غریب و خاصی نبودند. بلکه همین نرم افزارهای محبوب و پرمصرفی هستند که احتمالا از آخرین استفاده شما از آنها بیشتر از ۱ ساعت نمی‌گذرد!

 

به گفته کارشناسان باتری های موبایل بعد از ۱۰۰۰ بار شارژ و دشارژ، حدود یک سال و نیم پس از اولین روشن شدن دستگاه، نیاز به تعویض پیدا می‌کنند. هرچند بعد از این مدت همچنان باتری شما ممکن است کار کند و دچار بادکردگی یا نوسان درصد و جریان نشود، اما مقدار ذخیره انرژی آن قطعا به نصف کاهش پیدا خواهد کرد.

در صورتیکه شماهم نیاز به تعویض باتری گوشی موبایل خود دارید، همواره می‌توانید از دکترباتری، نسخه اورجینال باتری موبایل خود را با گارانتی اختصاصی تهیه کنید.

 

با تشکر از زمانی که در دکترمگ گذراندید.

خوشحال می‌شویم تا شما هم در بحث های ما شرکت کنید و سوالات و نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

مطمئنا تمامی نظرات خوانده می‌شوند و توسط کارشناسان در اسرع وقت پاسخ داده خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *