تکنولوژی

شارژر گوشی چی بخریم؟ (راهنمای جامع شارژر های دیواری)

شارژر دیواری

در نوشتار شارژر گوشی چی بخریم؟ (راهنمای جامع شارژر های دیواری) به شما توضیح می‌دهیم که شارژر گوشی شامل چه انواعی است و در هنگام خرید باید به چه مواردی توجه داشته باشید. با دکترمگ همراه باشید.

.

پیش گفتار

.

امروزه دیوایس ها و گجت ها در زندگی افراد سرتاسر دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردارند. اسمارت فون ها، تبلت ها و اسمارت واچ ها را می‌توان از محبوب ترین دیوایس های الکترونیکی برشمرد. گجت های دیجیتالی در چند سال اخیر پیشرفت چشم گیری داشته اند. به طبع، اکسسوری های همراه آن ها از قبیل هندزفری و شارژر گوشی نیز به نسبت سال ها قبل پیشرفت خوبی داشته اند. در این مقاله سعی در بررسی انواع شارژر گوشی و راهنمای خرید بهترین شارژر دیواری به نسبت نیاز کاربران را داریم.

.

.

شارژر گوشی

.

شارژر های دیواری را می‌توان از جنبه های گوناگون مورد بررسی قرار داد. ما در مطلب پیش رو شارژر های دیواری را از لحاظ شدت جریان خروجی و همچنین تعداد درگاه ورودی مورد بررسی قرار خواهیم داد.

.

انواع شارژر گوشی از لحاظ شدت جریان خروجی

.

دسته بندی شارژر های دیواری از نظر میزان شدت جریان خروجی طیف گسترده ای است. به همین دلیل از معرفی همه دسته بندی های موجود صرف نظر می‌کنیم و به معرفی اصلی ترین موارد می‌پردازیم.( دریافت اطلاعات فنی از سایت دیجی کالا )

با نوشتار شارژر گوشی چی بخریم؟ (راهنمای جامع شارژر های دیواری) همراه ما بمانید.

.

1. 1.0 آمپر مخصوص موبایل

.

این شدت جریان کمترین میزان شدت جریان خروجی در بین شارژر های دیواری است. این میزان شدت جریان که امروزه کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد امکان شارژ تمام دیوایس های دیجیتال را دارد. اما باید مدت زمانی طولانی را به این منظور تحمل کنید. ناگفته نماند که شدت جریان 1.0 آمپر به نوعی ایمن ترین میزان شدت جریان است و امکان آسیب به دیوایس شما توسط آن نزدیک به صفر است.

.

شارژر گوشی

.

2. 2.0 آمپر مخصوص موبایل و تبلت

.

این میزان شدت جریان سرعت بسیار بالاتری نسبت به 1.0 آمپر را برای شما به فراهم می‌کند که امروزه محصولات دارای این شدت جریان با توانی مشخص، قابلیتی تحت عنوان فست شارژ را برای شما به ارمغان می‌آورد. قابلیت فست شارژ دیوایس شما را با سرعت بسیار بالایی شارژ می‌کند. البته در نظر داشته باشید که دیوایس شما باید از این قابلیت بهره مند باشد.

.

شارژر گوشی

.

3. 2.4 آمپر مخصوص موبایل و تبلت

.

این میزان شدت جریان را می‌توان پر استفاده ترین میزان شدت جریان در بین شارژر های دیواری برشمرد. امروزه به دلیل پشتیبانی بسیاری از اسمارت فون ها و تبلت ها از قابلیت شارژ سریع، فراگیر شدن شارژر های دیواری فست شارژ به نسبت روزهای ابتدایی ورود آن ها پیشرفت بسیاری داشته است. همین امر موجب ورود بسیاری از کمپانی های تولید کننده اکسسوری های دیجیتال در زمینه تولید شارژر های فست شده اند.

شدت جریان 2.4 آمپر علاوه بر سرعت مناسب، آسیبی به دیوایس شما نیز وارد نخواهد کرد. به همین دلیل از محبوبیت بسیاری در بین تولیدکنندگان و همچنین کاربران برخوردار است. البته باز هم تکرار می‌کنیم که انتخاب شدت جریان مناسب کاملا بستگی به دیوایس شما دارد.

.

.

4. 3.0 آمپر مخصوص موبایل و تبلت

.

این میزان شدت جریان نیز همانند شدت جریان 2.4 آمپر، امروزه در بسیاری از شارژر های دیواری به چشم میخورد. طبیعتا سرعت شارژ در شارژر های دیواری دارای این میزان شدت جریان، به نسبت موارد قبل از سرعت بیشتری برخوردار است. به خصوص برای گجت هایی که دارای باتری هایی با ظرفیت بسیار بالا هستند، استفاده از شارژر های دیواری با این شدت جریان و توان خروجی بالا زمان شارژ را به مراتب کاهش می‌دهد.

.

در موارد ذکر شده سعی شد تا 4 مورد از پر استفاده ترین شدت جریان خروجی توسط شارژر های دیواری را عنوان کرد. البته امروزه شارژر های دیواری با 30 میزان پراکندگی روانه بازار می‌شوند که شما می‌توانید بهترین گزینه را با توجه به دیوایس خود انتخاب کنید.

.

.

قبل از اینکه دسته بندی دیگری از شارژر های دیواری را عنوان کنیم، تعریف و بررسی دقیق ترین بر روی فناوری فست شارژ خواهیم داشت. با ما همراه باشید.

.

فست شارژ یا همان شارژ سریع

.

همانطور که ذکر شد تمامی شارژرهای دیواری دارای میزان مشخصی شدت جریان خروجی می‌باشند. این میزان شدت جریان هرچقدر بالاتر باشد، دیوایس شما را در مدت زمان کمتر شارژ خواهد کرد. البته باید دیوایس شما نیز توانایی دریافت شدت جریان بالاتر را داشته باشد.

باتری های دیوایس های امروزی معمولا از نوع لیتیوم یونی می‌باشند. این باتری ها دارای ظرفیت مشخصی هستند و برای شارژ شدن به زمان معینی نیاز دارند. برای شارژ شدن این باتری ها باید توان مشخص شده ای که بر حسب وات می‌باشد و حاصل ولتاژ و آمپر است را به آن ها وارد کنیم. هر چه میزان توان ورودی بیشتر باشد سرعت شارژ شدن این باتری ها نیز بیشتر است. طبق استاندارد های جهانی توان تولیدی در حالت شارژ سریع برای گوشی ها بین 7.5 تا 15 وات و برای تبلت ها و سایر دیوایس ها چیزی در حدود 27 وات است. این در حالی است که توان تولیدی در شارژر های معمولی چیزی در حدود 2.5 وات است.

قابلیت فست شارژ توسط کمپانی های مختلفی بر روی محصولات گوناگون تعبیه شده است. کمپانی کوالکام، یکی از معروف ترین شرکت هایی است که فناوری شارژ سریع آن در سرتاسر دنیا از محبوبیت عجیبی برخودار است. این فناوری که با نام Quick Charge روانه بازار شده است، سرعت به نسبت بالاتری را به نسبت سایر رقبا برای شارژر های دیواری به ارمغان می‌آورد. با ما همراه باشید تا بیشتر با این فناوری آشنا شوید.

.

 

Qualcomm Quick charge

.

کمپانی کوالکام از اولین شرکت های معتبر دنیاست که به صورت انحصاری فناوری شارژ سریع را بر روی بسیاری از گجت ها تعبیه کرده است. این کمپانی دارای چهار نسخه شارژ سریع تحت عنوان های Quick Charge 3.0 ،Quick Charge 2.0 ،Quick Charge 1.0 و Quick Charge 4.0 می‌باشد که خب طبیعتا Quick Charge 4.0 بهترین نسخه این سری می‌باشد. در تصویر زیر تفاوت سرعت شارژ 3 نسخه اول شارژ سریع این کمپانی با یکدیگر و همچنین با شارژ معمولی را در زمانی مشخص ملاحظه می‌کنید.

.

در تصویر پایین نیز تفاوت دو نسخه Quick Charge 3.0 و Quick Charge 4.0 را می‌بینید.

.

.

انواع شارژر های دیواری از لحاظ تعداد پورت ورودی

.

.

1. شارژر دیواری با ورودی یک پورت :

.

معمول ترین و پر استفاده ترین شارژر دیواری را می‌توان نمونه تک پورت آن نامید. همانطور که در جعبه تمامی اسمارت فون ها و تبلت های موجود در بازار مشاهده می‌کنید، تمامی شارژر گوشی های عرضه شده از یک پورت بهره می‌برند. این شارژر ها نمونه پیشرفته شارژر های نسل قبل هستند که امکان تعویض کابل آن ها وجود نداشت. تنها مزیت این شارژر های امکان تعویض کابل است.

 

.

2. شارژر دیواری با ورودی دو پورت :

.

شارژر های دارای دو پورت ورودی که امروزه از محبوبیت بسیار بالایی در بین کاربران برخوردار است، به نوعی نوآوری بزرگی در زمینه شارژر های دیواری محسوب می‌شوند. به این دلیل که امروزه در هر خانه ای به تعداد اعضای خانواده گجت دیجیتال به چشم میخورد. حتی در مواردی بسیاری از افراد علاوه بر اسمارت فون، از تبلت و اسمارت واچ نیز استفاده می‌کنند. همین امر موجب تعدد شارژر های دیواری شده است. عرضه شارژرهای دیواری با دو پورت ورودی افراد را از همراه داشتن شارژر های متعدد بی نیاز کرده است و امکان شارژ همزمان دو دیوایس را برای آن ها به ارمغان آورده است.

.

.

3. شارژر دیواری با ورودی سه پورت و بیشتر :

.

همانطور که به آن اشاره شد به دلیل تعدد دیوایس ها و گجت های دیجیتال در بسیاری از خانه ها، نیاز به خرید شارژر های دیواری با ورودی بیش از یک پورت امری بسیار ضروری است. علاوه بر شارژر های دارای دو پورت، کمپانی ها معتبر در سرتاسر دنیا از شارژر های دیواری با سه پورت و بیشتر رونمایی کرده اند. محصولاتی که به طور همزمان امکان شارژ سه محصول و بیشتر را دارند.

 

.

سخن پایانی

.

در نوشتار شارژر گوشی چی بخریم؟ (راهنمای جامع شارژر های دیواری) سعی کردیم تا شما را با انواع شارژر های دیواری آشنا کنیم و انواع شارژر های دیواری را از دو جنبه گوناگون مورد بررسی قرار دهیم. انتخاب یک شارژر دیواری مناسب، با توجه به نیاز شما تعیین می‌شود. شما با بررسی دیوایس خود و همچنین تعداد گجت های دیجیتال خود، بهره مندی از قابلیت فست شارژ و مواردی از این دست می‌توانید بهترین گزینه ممکنه را برای خود انتخاب کنید.

.

با تشکر از زمانی که در دکترمگ گذراندید.

خوشحال می‌شویم تا شما هم در بحث های ما شرکت کنید و سوالات و نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

مطمئنا تمامی نظرات خوانده می‌شوند و توسط کارشناسان در اسرع وقت پاسخ داده خواهند شد.